понеділок, 7 листопада 2016 р.



      7 листопада 2016 року у Костопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 відбулося засідання семінару-практикуму «Створення інформаційно-освітнього середовища на блозі учителя-словесника», на яке зібралися креативні педагоги району. Кожен з присутніх, усвідомлюючи важливість змін в освіті, виявив бажання працювати з Веб 2.0 технологіями.
      На  семінарі було розглянуто питання організації роботи з Веб – сервісами, а саме робота з блогом.  Учасники  ознайомилися з шаблонами блогів учителів української мови та літератури, які представила Генова Л.М., учитель Гутянського ЗНЗ, з можливостями використання мережевих сервісів у роботі вчителя-словесника: повідомлення «Моделювання структури веб-ресурсу» ( учитель Галан С.Г., ЗНЗ № 5 м.Костополя), «Розміщення певного навчально-методичного контенту» ( Герасимчук В.В., учитель Постійненського ЗНЗ).
      Під час практичного заняття учасники семінару-практикуму вдосконалили вміння працювати в блозі: створили публікацію, навчилися вносити текст, картинку, відео, а також   документи й презентації за допомогою Googl-диску.
      Дякую колегам-педагогам за  бажання рухатися вперед, адміністрації Костопільської ЗОШ № 5 та керівнику районного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури Вертелецькій Л.В. за сприяння в проведенні заходу.
                                        Т.Мосійчук, керівник районного семінару-практикуму





Немає коментарів: